Vådrumsbehandling

Vådrumsbehandlinger er ikke blot vigtige, de er strengt nødvendige. Det er én ting i byggeprojektet, som man absolut ikke undervurdere eller håndtere på en forkert måde. Det er noget, som folk der har prøvet at have en væskeskade kan skrive under på. Så når der skal foretages en vådrumsbehandling, så er det altid en god idé at arbejde ud fra tommelfingerreglen ”Better safe than sorry”.

Vådrumsbehandling

Hvad er det en vådrumsbehandling skal gøre godt for? Kort sagt, så er det en behandling, som sikrer at der ikke kommer uønsket vand i huskonstruktionen. En vådrumsbehandling kan bestå af vådrumsmembran, vådrumsspartel, fliser, vinyl eller lignende. Og oftest ser man også vådrumsmembraner under de andre former for vådrumssikringer.

Er du på nuværende tidspunkt i tvivl om dit rum skal have en vådrumsbehandling, så er det her nogle gode ting at gå ud fra: Våderumsbehandling af badeværelser er altid en nødvendighed. Andre rum, som er påvirket af vand og høj fugtighed, skal som regel også have nogen vådrumsbehandling. Generelt skal rum med afløb altid være noget, som man er opmærksom på når det kommer til vådrumsbehandlinger.

Der er såkaldte vådzoner og fugtzoner. I vådzoner hedder det sig, at alt materiale – vægge, gulve, tilslutninger mm. – skal være totalt vandtætte og kunne modstå fugt, skrammer og eventuelle kemikalier. Det kan være svært at vide, hvilke materialer man præcist skal bruge, men som udgangspunkt er det en rigtig god idé at gå efter materialer med MK-godkendelsen. Disse produkter er langt hen af vejen et krav i vådzoner, men det kan give rigtig god mening også at bruge disse materialer i fugtzoner, da du sikrer dig at det ikke fordærves af fugt.

Er du stadig i tvivl om processen med at vådrumssikre, så fortvivl ej. Vi er altid klar til at hjælpe dig igennem processen og kan også hjælpe dig med den efterfølgende maling af badeværelset, så du kan være sikker på du kommer ud med et sikkert og flot resultat. 

Vådrumdsbehandlinger

Vores mange års erfaring betyder, at der nærmest ikke findes en opgave som vi ikke har prøvet før. Vores erfarne medarbejder hjælper dig med en bred vifte af opgaver som bl.a. kunne være:

BLIV KONTAKTET

Bliv kontaktet af en ekspert