Epoxy behandling

Epoxy behandling bliver mere og mere udbredt. Epoxy behandling giver nemlig en solid løsning som er utrolig slidstærk.

Epoxy behandling

Står du og skal have gøre dit gulv så robust som muligt, hvad skal du så gøre? Svaret er helt simpelt: Epoxy behandling af dit gulv er den rigtige løsning. Benytter du epoxy til dit gulv, så er du sikker på at få et gulv der kan stå imod en masse slitage. Men når der arbejdes med epoxy, så er det også en nødvendighed at vide hvad du laver. Arbejdes der med det i erhvervsmæssig henseende, så skal man have et epoxykursus. Det fortæller også en smule om den her type projekt.

Men hvad er epoxy helt præcist? Det er jo et godt spørgsmål. Epoxy er som udgangspunkt glasklar lak til behandling af gulve, som førhen i tiden er blevet brugt i industri- og erhvervsbygninger. Det skyldes de store fordele ved rengøring og store slidstyrke. Det er dog i de seneste år kommet mere ind i de private hjem, hvor en god epoxy behandling kan være med til at fremhæve det underliggende gulv – og samtidig kan benyttes gennem hele huset. Det er skridsikkert, resistent over for kemikalier og kan modstå stor vægt. Fordelene er mange, og som du nok kan se, så er der utrolig mange funktioner med epoxy.

Epoxy kan også fås som maling. Epoxy maling findes i alle de klassiske farver, og på den måde kan du også sætte et anderledes præg på designet. På den måde er det også mere fleksibelt i forhold til dine ønsker. Med en epoxy gulvmaling kan du få et slidstærkt gulv i lige den farve du drømmer om, og med en behandling med klar epoxy kan du sigte efter New Yorker looket. Det er fuldstændig op til din fantasi. Hvis du mangler hjælp til at føre drømmen om et epoxy gulv ud i livet, så er du meget velkommen til at kontakte os. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.  

 

  • Kan anvendes på bl.a. beton, cement, træ og fliser
  • Males direkte på overfladen 
  • Højt hygiejneniveau (nem rengøring)
  • Unik udseende

Vi anvender udelukkende kvalitetsmateriale til at udføre epoxygulv så du er sikret en høj kvalitet både fra materialet og fra os som fagfolk.

Epoxybehandlinger

Vores mange års erfaring betyder, at der nærmest ikke findes en opgave som vi ikke har prøvet før. Vores erfarne medarbejder hjælper dig med en bred vifte af opgaver som bl.a. kunne være:

BLIV KONTAKTET

Bliv kontaktet af en ekspert