OM OS

En solid og kvalitetsbevist virksomhed som har hjulpet private og virksomheder siden 1967. Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at opnå det bedst mulige resultat som de er tilfredse med i mange år frem. 

41

Ansatte

SIDEN 1967

OM OS

Vi løser en hvilken som helst opgave, der hører under malerfaget! Malermester Ole Hansen A/S er en stabil og moderne virksomhed, hvor service og kvalitet er i højsædet, og det betyder, at du trygt kan lægge malearbejdet i vores hænder. Vores medarbejderes kompetencer sikrer dig altid gode resultater, du kan nyde i mange år fremover.

EN STOLT HISTORIE GJORT KORT...

Malerfirmaet er grundlagt i 1967 af malermester Henning Hansen. I forbindelse med generationsskifte er sønnen Ole Hansen indtrådt i firmaet 1. januar 2001 og blev ene ejer pr 1 Januar 2004.

1967
2001
2004
2004
Gundlæggelsen
Grundlæggelsen af malerfirmaet af Henning Hansen
Generationsskifte
Generationsskifte til sønnen Ole Hansen
Ene ejer
Ole Hansen bliver ene ejer af malerfirmaet
Ene ejer
Ole Hansen bliver ene ejer af malerfirmaet

PRIVATE OG ERHVERVSKUNDER

Vi udfører løbende opgaver for såvel private som offentlige virksomheder, institutioner og boligforeninger som Boligselskabet bl.a.Ulfborg-Vemb Boligforening. Desuden udfører vi en del restaureringsopgaver som Nr. Vosborg.

​​​Eller kontakt os næste gang du selv går i gang med dine maleropgaver. Hos os kan du også få konsulent hjælp med hensyn til farver og lys, inden du går igang. Vi er dit bedste valg af maler i holstebro og ringkøbing.  

MEDARBEJDER MED KOMPETENCER

Firmaet beskæftiger i dag 1 mester, 1 konduktor, 25 svende, 1 lærling og 1 kontorassistent, og vores narturlige geografiske område er Vest- og Midtjylland med faste medarbejder som har bopæl i Ringkøbing , Holstebro , Struer og Herning.

Vi benytter den nyeste teknologi når det kommer til indberetning af timer og materialer. Dertil supplerer vi selvfølgelig med det nyeste udstyr indenfor faget såsom sprøjtespartelmaskiner og slibemaskiner. Med den nyeste teknologi og kompetente malere, så kan du også være sikker på at opnå det ønskede resultat.

BLIV KONTAKTET

Bliv kontaktet af en ekspert