Spartling

Hos Ole Hansen har vi mange års erfaring med fuldspartling af bl.a. vægge. Viudfører og håndter også arbejdet efter som maling af vægge og opsætning af filt.

Spartling

Når der skal spartles vægge, så bliver du måske lidt overrasket over sværhedsgraden. Hvis du har set en person med erfaring udføre et spartlingsarbejde, så har det med garanti set utrolig nemt ud. Det er måske også en anden natur for en maler, men arbejder du f.eks. med en fuldspartling, så er det ikke så lige til at få en helt jævn væg, som er strengt nødvendigt når der efterfølgende skal opsættes filt eller tapet.  

Når der skal spartles, så er første step at tage stilling til, hvorvidt der skal skal spartles huller eller der skal en fuldspartling til. Med en fuldspartling får du oftest det flotteste resultat, men at spartle huller vil i mange tilfælde være nok. Det afhænger dog rigtig meget af rummet. Er der et stort lysindfald, så vil det oftest medvirke til at ujævnheder er nemmere at se. Derfor er det endnu en overvejelse der skal gøres inden du tager din beslutning.

Når spartling af væg, gulv eller loft påbegyndes, så er der nogle forskellige redskaber der også skal overvejes. Nogle foretrækker at benytte en rullespartel mens andre sværger til den mere traditionelle spartel. Samtidig er det en nødvendighed at have en slibeklods og en såkaldt ”Giraf”. En ”Giraf” er en plade, hvorpå du monterer sandpapir og sættes denne på en stang. Det giver dig muligheden for at nå ud i alle hjørner når du foretager en fuldspartling.

Det kan måske være svært for dig at vurdere om der skal en fuldspartling til eller om du bare kan nøjes med at spartle huller. Men fortvivl ej. Hvis du har brug for hjælp til at vurdere hvad der skal til, så er vi garant for en hjælpende hånd. Vi står altid til disposition hvis du skal spartle dit gipsloft, trævæg eller betongulv. Vi har mere end 50 års erfaring garanterer dig et jævnt og professionelt stykke arbejde. 

 

Spartelopgaver

Vores mange års erfaring betyder, at der nærmest ikke findes en opgave som vi ikke har prøvet før. Vores erfarne medarbejder hjælper dig med en bred vifte af opgaver som bl.a. kunne være:

BLIV KONTAKTET

Bliv kontaktet af en ekspert