Maling af gulve

Overvejer du at male dit gulv? Så er nogle ting du bør overveje inden du tager den endelige beslutning. Der er nemlig både fordele og ulemper ved at male dit gulv, og især når der tales om at male et trægulv. Her er der mange ting du skal være opmærksom på inden du overhovedet overvejer at gå i gang.

Maling af gulve

Maling af dit gulv kan være en måde at give nyt liv, men det kan også være en streng nødvendighed. Lige meget hvad der gør sig gældende i dit tilfælde, så skal der laves forarbejde. Mange vil gerne have malet trægulv grundet sømhuller fra gulvtæpper eller linoleum. Andre vil bare gerne give det en kærlig hånd, og det tåler måske ikke flere nedslibninger. Når du maler et gulv, så er der altid en risiko for at maling bliver slidt af hvis du ikke laver det rigtige forarbejde. Hos os kan vi garantere at gøre det nødvendige forabejde, så du er 100% sikker på du ikke får malet gulv unødvendigt.

Men hvad skal man så bruge til maling af gulve? Om det maling af trægulv, maling af betongulv, maling af cementgulv eller hvad end gulv man måtte have i sigte, så er en oliebaseret gulvmaling eller en vandbaseret måden at gribe det an på. Det er en sikker løsning, som kan gå til alle slags gulvmalinger. Står du med en maling af garagegulv i beton, så kan epoxy være at foretrække.

Det kan være svært at navigere rundt når det kommer til maling af gulv. Det er en ekstrem individuel opgave, som kræver den rigtige ekspertise for at kunne udføres korrekt. Ethvert gulv har sit helt eget liv, og hos Malermester Ole Hansen kan vi garantere, at vi med 50 års erfaring kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Vi hjælper dig rigtig gerne med at træffe den rigtige beslutning og give dit gulv den optimale behandling. 

 

Maling af forskellige slags gulve

Vores mange års erfaring betyder, at der nærmest ikke findes en opgave som vi ikke har prøvet før. Vores erfarne medarbejder hjælper dig med en bred vifte af opgaver som bl.a. kunne være:

BLIV KONTAKTET

Bliv kontaktet af en ekspert