kabe maling

KABE spartling giver rustikke og rå look overflader til ens bolig. Det er en helt unik måde at indrette sin bolig på, og KABE malingen har da også et stort navn når væggene i hjemmet skal stå skarpt.

kabe maling

KABE malingen, eller KABE spartlen, som det nok nærmere er, giver dig en ekstremt slidstærk væg. KABE malingen foregår ved at du lægger en spartelmasse og efterfølgende giver det en god, grundig overfladebehandling. Med den helt rigtige behandling af en KABE spartling, så får du med garanti et hjem, som er stilrent og står knivskarpt når du får gæster på besøg.

Vi har selvfølgelig besluttet os for at følge med den udvikling, som går mod endnu flere KABE behandlinger. Sparling af KABE kan være en svær opgave og vil kræve en vis erfaring med at spartle for at sikre et flot, ensartet resultat. Her står vi selvfølgelig klar til at hjælpe for at sikre dig det bedst mulige resultat. Vi har stor erfaring med at behandle en væg med en KABE spartling, og står klar til at opfylde jeres ønsker, hvad end det er køkken, stue eller børneværelset der står for tur.

Går du/I pt. og overvejer om i skal have det levende, rå og rustikke KABE vægge ind i din/jeres drømmebolig? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er et malerfirma med over 40 ansatte, som alle byder ind med forskellige kompetencer og erfaring. Vi kan med garanti sikre jer et fantastisk resultat og være med til at skabe en drømmebolig. 

 

SMUKKE OG MODERNE kabe VÆGGE

BLIV KONTAKTET

Bliv kontaktet af en ekspert