Opsætning af tapet og filt

Få hjælp og rådgivning til opsætning af filt og tapetsering, vi rådgiver også i valg af farver, motiver og mønstre.

Opsætning af tapet og filt

Skal du have opsat filt, glasvæv eller tapet på dine vægge og loft, så skal der lige være 100% styr på ujævnheder på inden du går i gang med det. Når du skal tapetsere eller opsætte filt eller væv, så kan du være ganske sikker på at det IKKE skjuler de ujævnheder der må være. Derfor er det ekstremt vigtigt at væg og loft er 100% jævnt inden du overhovedet overvejer om det er tapet, væv eller filt der skal på væggen.

Vælger du at dekorere væggen med et tapet, så har du sandsynligvis sparret dig for noget arbejde. Når du køber et tapet i dag, så er det ofte på trykt på filt, hvor det i gamle dage oftere var trykt på papir. Derfor vil du på den måde komme uden om at male vægge.

Er du ikke helt sikker på hvorfor du skal bruge filt på din væg inden du maler, så er der her en god forklaring; En væg, hvor der er blevet malet oven på filt, fremstår altid elegant, glat og blød. Du får med andre ord et smukkere resultat hvis du gider at lægge det indledende arbejde. Det er dog et meget besværligt og krævende arbejde, men det er arbejdet værd – det er helt sikkert!

Glasvæv er ikke længere så populært som det har været tilbage i tiden, men det har bestemt stadig sin plads i de danske hjem. Det har samme funktion som filt, men falder mere i øjnene grundet de små firkanter. Det er oftest noget man vil bruge et sted hvor man forventer lidt knubs da det er noget bedre til at skjule eventuelle skrammer end filt er.

Uanset hvad du ønsker i dit hjem, så er vi altid klar med et uforpligtende tilbud på at løse det for dig. Det er ekstremt udfordrende opgave, og lige netop her vil professionel hjælp klart anbefales. Det kan løses som gør-det-selv, men det kan være en rigtig god idé at trække på noget erfaring til en sådan opgave. Lige meget om det er opsætning af tapet, opsætning af filt ved vinduer, vægge, loft eller måske opsætning af væv, så er du velkommen til at kontakte os. 

Forskellige slags opagver

Vores mange års erfaring betyder, at der nærmest ikke findes en opgave som vi ikke har prøvet før. Vores erfarne medarbejder hjælper dig med en bred vifte af opgaver som bl.a. kunne være:

64395515_1340884836072751_4857433073463066624_n 63495006_1340884892739412_9130120943874605056_n

BLIV KONTAKTET

Bliv kontaktet af en ekspert