Maling af trappeopgange

Maling af trappeopgange er oftest et stykke arbejde, som kræver rigtig mange ressourcer. Det er en rimelig omfattende opgave.

Maling af trappeopgange

Det betyder som regel at det vil være en god idé at få hjælp til at klare projektet og have en helt klar plan for, hvordan hele processen skal køre. Hvis du står og mangler hjælp til maling af en trappeopgang, lejlighedsopgang eller ”bare” en trætrappe i hjemmet, så er du altid velkommen til at henvende dig hos os. Med mere end 50 års erfaring har vi løst utallige opgaver, store som små. Vi har over 40 dedikerede medarbejdere, som med garanti kan skabe et fantastisk resultat til netop det projekt du skal have løst.

Det kan for mange være overraskende hvor omfattende en sådan opgave kan være. Vi oplever at folk har en tendens til at undervurdere opgavens størrelse, men der er altså mange elementer til en sådan opgave. Der skal skrabes løst maling af hvis der sidder sådan noget, det hele skal gøres grundigt rent. Så er der som regel også et afslibningsarbejde når der er træværk involveret. Har man ikke erfaring med selv at finde ud af hvor meget forarbejde der skal laves, så kan det være en svær opgave. Når der tales om maling af en trappeopgang er det ikke kun trappen der skal have en tur. Lofte, vægge, vinduer, gelænder og eventuelt andet træværk skal også have en kærlig hånd for at opnå et ordentligt resultat. Det kan være svært at have det forkromede overblik, men vi garanterer dig en overskuelig proces hos Malermester Ole Hansen. Vi står altid klar med en hjælpende hånd i hele Vestjylland, lige meget hvor stort eller småt dit projekt er. Vi sigter altid efter at have 100% tilfredse kunder, og med vores ekspertise kan vi med garanti hjælpe dig i mål med din trappeopgang. 

 

Erfaring med opgange

Vores mange års erfaring betyder, at der nærmest ikke findes en opgave som vi ikke har prøvet før. Vores erfarne medarbejder hjælper dig med en bred vifte af opgaver som bl.a. kunne være:

BLIV KONTAKTET

Bliv kontaktet af en ekspert