Facadebehandling

Vi har gennem de sidste mange år beskæftiget os med facademaling og renovering for private og erhvervsdrivende. Det er vigtigt at huset facade bliver beskyttet rigtigt så det bedre modstår vind og vejr.

Facadebehandling

Du vil gerne have malet facaden på dit hus. Det kan være en rigtig god idé og du kan læse med her for at finde hoved og hale i det kommende malerprojekt. Step et er, som med så mange andre maleprojekter, en grundig forberedelse. Det kan garanteres at der ikke er nogen maleprojekter der ender med et godt resultat hvis der ikke er gjort det nødvendige forarbejde, og det samme gælder facademaling.

Indledningsvist skal facaden gås igennem. Det er ekstremt vigtigt at din overflade er fast og stabil, ellers kan du godt regne med at dit malerarbejde ikke holder lige så lang tid som ønsket. Disse fejl skal udbedres, og arbejdes der med murstenshus, så er det også en god idé at tjekke mørtlen mellem murstenene. Er der et indhak på mere end 2-3 mm, så skal det udbedres med ny mørtel.

Herefter skal du vælge den rigtige facademaling. Facademaling fås i et utal af farver, så det er ikke her du skal have dit fokus til at starte med. Der er nemlig forskellige typer af maling til facader, og som udgangspunkt er det en god idé at benytte den samme slags maling som tidligere er blevet benyttet. Er det derimod kalkede vægge, så har du to muligheder – enten at kalke igen eller benytte olieemulsionsmaling, som er specielt egnet til kalkede vægge.

Når du har klaret din facaderens og facaden er klar til at blive malet på, så er er det i gang. Arbejder du på en ubehandlet facade, så skal der grundes inden du går i gang med selve facademalingen. Hos Malermester Ole Hansen står vi for rådgivning af facaderenovering og udførelse af facadeafrensning samt facademaling. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på lige netop dit malerprojekt. Vi har over 40 ansatte og har i over 50 år været en af Vestjyllands førende malervirksomheder. Vi sætter en stor dyd i at klare malerprojekter som en facademaling med professionalisme, touch og høj kvalitet.

 

Facadeopgaver

Vores mange års erfaring betyder, at der nærmest ikke findes en opgave som vi ikke har prøvet før. Vores erfarne medarbejder hjælper dig med en bred vifte af opgaver som bl.a. kunne være:

hvid_facade_maling maling_facade_hvid
facadebehandling_foer_maler facadebehandling_efter_maler
maling_af_facade facademaling
hvid_facade_maling maling_facade_hvid

BLIV KONTAKTET

Bliv kontaktet af en ekspert