Gulvafslibning

Står du i en situation hvor dit gulv trænger til at blive frisket op og gjort mere attraktivt? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Malermester Ole Hansen er vi mere end 50 års erfaring og kan med garanti hjælpe dig med gulvafslibning og lakering af gulv.

Gulvafslibning

Hvornår bør man overveje en afslibning af gulvet? Når lakken i dit trægulv er ved at være slidt igennem og der er synlige ridser, så er det som regel tid til en gulvafslibning og lakering af gulvet. Vi kan selvfølgelig også behandle dit gulv på flere andre måder end bare en lakering. Her er der muligheder som maling, lud og olie. Det er selvfølgelig alt afhængigt at, hvad der foretrækkes af behandling.

En normal gulvslibning er en slibning på én millimeter efterfulgt af den ønskede behandling. Det lyder ikke af meget – men det er nok til at gøre dit gulv klar til næste step og få fjernet de uønskede skræmmer, som dit gulv kunne have af den ene eller anden årsag. Næste step er efter individuelt ønske, men vores kompetente og erfarne medarbejdere står altid klar med et godt råd, hvis det ønskes.

En gulvafslibning er en svær opgave, som dog er mulig at klare selv. Vi anbefaler dog at du har erfaring med det, da det er strengt nødvendigt at foretage en god, ensartet grovslibning for at få rettet de ujævnheder der må være opstået og have en jævn, ensartet overflade. En overflade, som skal være klar til en finslibning. En finslibning skaber den glatte og pæne overflade, som i sidste ende sikrer det flotte resultat.

Står du med en gulafslibning i Holstebro eller Ringkøbing området, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med ekspertise på området og er altid klar til at give en hjælpende hånd. På den måde er du sikker på at få den rigtige vejledning, så du er sikker på at få det ønskede resultat. 

Vådrumdsbehandlinger

Vores mange års erfaring betyder, at der nærmest ikke findes en opgave som vi ikke har prøvet før. Vores erfarne medarbejder hjælper dig med en bred vifte af opgaver som bl.a. kunne være:

BLIV KONTAKTET

Bliv kontaktet af en ekspert