Sprøjtemaling

Alle kender vel følelsen af en et stykke malerarbejde, som bliver ødelagt af penselstrøg eller andre ujævnheder. Det er aldrig rart at lægge et stort stykke arbejde i at male noget, for så at se en fejl i værket. Det er en masse tid spildt, men det kan altså sagtens undgås.

Sprøjtemaling

Sprøjtemaling er en fantastisk teknik til at mindske sandsynligheden for fejl, hvor sådan noget som penselstrøg fuldstændig elimineres. Det er samtidig billigere end at spraymale, men det kræver altså også det helt rigtige udstyr og den helt rigtige teknik.

Med sprøjtemaling har du oceaner af muligheder. Lige meget hvor i huset der skal males, så er sprøjtemalingen værd at overveje. Sprøjtemaling af døre er et velkendt og populært eksempel på et sted, hvor det er genialt at bruge. Her er det dog oftest en god idé et tage døren af og stille den eller lægge den på en flad overflade, så det er muligt at komme til overalt.

Sprøjtemaling hører sig samtidig mere til behandlede overflader. Har du at gøre med en ubehandlet overflade, så vil det pensel og rulle være at anbefale, da det i højere grad masserer malingen ind. Dog vil et klassisk eksempel være sprøjtemaling af loft, da det i højeste grad kan være en noget nemmere proces og spare en helt masse tid. Det er ikke altid lige til at male loftet med pensel og rulle, og her er sprøjtemalingen det oplagte alternativ. Især et loft med stuk vil være oplagt at male med sprøjtepistol, da det vil gøre det noget nemmere at lægge et jævnt lag maling.

Står du og overvejer, hvorvidt sprøjtemale møbler, loft, vægge eller noget helt fjerde, men har stadig din tvivl? Du er altid velkomment til at kontakte os og spørge til råds. Vi har arbejdet med sprøjtemaling i mange år og har derfor masser af viden på området. Samtidig har vi alt udstyret til at kunne løse opgaven for dig, hvis du ikke er sikker på om det er noget du vil anskaffe.

Stor erfaring med sprøjtemalingsopgaver

Vores mange års erfaring betyder, at der nærmest ikke findes en opgave som vi ikke har prøvet før. Vores erfarne medarbejder hjælper dig med en bred vifte af opgaver som bl.a. kunne være:

BLIV KONTAKTET

Bliv kontaktet af en ekspert