Microcement

Microcement, som også er kendt under microtopping, er et fantastisk værktøj når det kommer til at renovere og skabe et stilrent look. Men hvad er microcement egentlig og hvorfor er det fantastisk?

Microcement

Det er der mange grunde til! Det er en lille overflade, som kan påføres næsten alle overflader, både indendørs og udendørs, gulve såvel som vægge og trapper; det er sådan set kun fantasien der sætter begrænsninger når det kommer til microcement.

Når man snakker om en renovering er det en helt oplagt løsning, da det oftest kan lægges ovenpå det eksisterende underlag. Derfor er der en masse muligheder med microcement. Rigtig mange frygter at microcementen kan blive lidt kedelig, men det er der ingen grund til. Microcementen kan installeres i unikke farver så du er sikker på at du kan få præcis den stil du ønsker.

Microcementen er god da den næsten altid kan bruges, men det er ikke de eneste fordele der er ved microcementen. Ét sted, hvor microcementen er ekstremt populær, er på badeværelset. Et microcement badeværelse har nogle åbenlyse fordele, som bestemt er værd at overveje når der skal vælges materialer. Overfladen på microcement har en rigtig god hårdhed, som sikrer en solid overflade, men er samtidig et meget fleksibelt materiale. Og så er det vandafvisende, hvilket jo er afgørende på et badeværelse.

Med microcementen får du en helt masse fordele som ikke er til at tage fejl af. Du får en løsning, som kan implementeres i stort set alle hjem, som er billig at implementere da der ikke skal rives op eller repareres. Du får en løsning som er smuk og stilren. Microcementen ligges i flere lag, og det er ekstremt vigtigt at det bliver gjort rigtigt. Det er vigtigt at få professionel hjælp til et projekt med microcement, og som en af vestjyllands største malerfirmarer står vi klar til at løfte opgaven. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Maling af forskellige slags gulve

Vores mange års erfaring betyder, at der nærmest ikke findes en opgave som vi ikke har prøvet før. Vores erfarne medarbejder hjælper dig med en bred vifte af opgaver som bl.a. kunne være:

1. foer-mikrocement 1. efter-mikrocement

BLIV KONTAKTET

Bliv kontaktet af en ekspert