​Telefon: (+45) 9749 0990

E-mail: maler@olehansen.dk​​

​Vedr. corona smitte

Læs mere her

Aktuelt

​Om os

​En stabil og moderne service virksomhed indenfor malerfaget med kvaliteten i hovedsædet. Vi fungerer som maler i Vest- og Midtjylland.

​Grundlæggelse af Malermester Ole Hansen

Malerfirmaet er grundlagt i 1967 af malermester Henning Hansen. I forbindelse med generationsskifte er sønnen Ole Hansen indtrådt i firmaet 1. januar 2001 og blev ene ejer pr 1 Januar 2004.

​​Kvalitet

Dette sikrer også kunderne en stabil og moderne service virksomhed indenfor malerfaget, uden de store ændringer og med samme kvalitetskrav, der har været kendetegnende for Malerfirmaet op igennem tiderne. Vi bruger idag den nyeste digital indberetning af timer og matrialer

​Medarbejdere

​Firmaet beskæftiger idag 1 mester, 1 bygningskonstruktør, 25 svende, 5 lærlinge og 2 kontorassistent, og vores narturlige geografiske område er Vest- og Midtjylland med faste medarbejder som har bopæl i Ringkøbing , Holstebro , Struer og Herning .

​Privat og erhverv

Vi udfører løbende opgaver for såvel private som offentlige virksomheder, institutioner og boligforeninger som Boligselskabet Sct. Jørgen Holstebro, BoMidtVest Ikast og Ulfborg-Vemb Boligforening. Desuden udfører vi en del restuareringsopgaver som Nr. Vosborg - se mere herom på de relevante sider i venstre menu.

​​Eller kontakt os næste gang du selv går i gang med dine maleropgaver. Hos os kan du også få konsulent hjælp med hensyn til farver og lys, inden du går igang.

Kontakt Malermester Ole Hansen A/S

​Adresse:

Industriarealet 57, 6990 Ulfborg

Banetoften 32, 7500 Holstebro Ribovej 4, 6950 Ringkøbing.

​Telefon: +45 9749 0990

E-mail: maler@olehansen.dk